Wash the chicken eggs. Rinse the spinach and dry with a paper towel. Prepare the remaining ingredients.
Помойте куриные яйца. Ополосните шпинат и просушите бумажным полотенцем. Подготовьте остальные ингредиенты.
Chop the spinach.
Порубите шпинат.
Break the chicken eggs into a deep bowl, add cream and flour. Mix everything thoroughly, but do not beat. Salt and pepper the egg mixture.
В глубокую миску разбейте куриные яйца, добавьте сливки и муку. Все тщательно перемешайте, но не взбивайте. Посолите и поперчите яичную смесь.
Add chopped spinach to the egg mixture.
Добавьте в яичную смесь рубленый шпинат.
Place the frying pan on the fire, grease with vegetable oil and pour in the egg mixture.
Поставьте сковороду на огонь, смажьте растительным маслом и влейте яичную смесь.
Cover the pan with a lid and cook the omelette over low heat until the surface hardens.
Накройте сковороду крышкой и готовьте омлет на медленном огне до тех пор, пока его поверхность не затвердеет.
Garnish the finished omelette with spinach and cherry tomatoes.
Готовый омлет украсьте шпинатом и помидорами черри.
Sprinkle cheese on top of the omelette and serve with toast.
Посыпьте омлет сверху сыром и подайте к нему тосты.