Wash the tomato. Peel onions, carrots, garlic and potatoes. Drain canned corn and peas.
Помойте помидор. Почистите репчатый лук, морковь, чеснок и картофель. С консервированной кукурузы и горошка слейте жидкость.
Cut the onion into small cubes.
Нарежьте репчатый лук небольшими кубиками.
Also cut the carrots into small cubes.
Морковь нарежьте также небольшими кубиками.
Cut the tomato into medium cubes.
Помидор нарежьте средними кубиками.
Cut the potatoes into 1 cm cubes.
Картофель нарежьте кубиками размером 1 см.
Finely chop the garlic.
Чеснок мелко порубите.
Heat the vegetable oil in a saucepan and fry the onion and garlic for 5 minutes over medium heat until golden brown.
В кастрюле разогрейте растительное масло и обжарьте лук с чесноком в течении 5 минут на среднем огне до золотистого цвета.
Add tomatoes and minced meat and fry everything together for another 5 minutes.
Добавьте помидоры и фарш и обжарьте все вместе еще 5 минут.
Add carrots, potatoes, green beans, corn and green peas to the pan.
Добавьте в кастрюлю морковь, картофель, стручковую фасоль, кукурузу и зеленый горошек.
Pour in two liters of water, stir, bring to a boil and reduce heat.
Влейте два литра воды, перемешайте, доведите до кипения и убавьте огонь.
Simmer the soup over low heat for 15 minutes until the vegetables are ready. Skim the foam from the soup periodically. Bring the finished soup to taste: add salt and pepper. Remove the soup from the heat, cover and let it sit for 30 minutes.
Варите суп на медленном огне в течении 15 минут до готовности овощей. Периодически снимайте пену с супа. Готовый суп доведите до вкуса: посолите и поперчите. Снимите суп с огня, накройте крышкой и дайте ему настояться 30 минут.
Serve the soup garnished with chopped herbs.
Подайте суп, украсив рубленой зеленью.