Wash the vegetables. Peel the onions and garlic. Remove the core from the bell pepper. Remove the stems from eggplant and zucchini. Drain the liquid from the beans.
Помойте овощи. Почистите репчатый лук и чеснок. Из болгарского перца удалите сердцевину. У баклажана и кабачка удалите плодоножки. Слейте жидкость с фасоли.
Cut the eggplant into large cubes.
Нарежьте баклажан крупными кубиками.
Also cut the zucchini into large cubes.
Кабачок также нарежьте крупными кубиками.
Cut the onion into 1 cm cubes
Репчатый лук нарежьте кубиками размером 1 см
Chop the garlic.
Чеснок измельчите.
Cut the tomatoes into medium-sized cubes.
Помидоры нарежьте кубиками среднего размера.
Cut the bell pepper into strips or half rings.
Перец болгарский нарежьте соломкой или полукольцами.
Heat the vegetable oil in a thick-bottomed saucepan and fry the onion and garlic for 5 minutes over medium heat.
Разогрейте растительное масло в кастрюле с толстым дном и обжарьте лук с чесноком в течении 5 минут на среднем огне.
Add the minced meat to the pan, mash it into small pieces with a spatula and fry for 5 minutes.
Добавьте в кастрюлю фарш, разомните его лопаткой на мелкие кусочки и обжарьте в течении 5 минут.
Add tomatoes, zucchini, eggplant, bell peppers and beans to the pan.
Добавьте в кастрюлю помидоры, кабачок, баклажан, болгарский перец и фасоль.
Pour in water, add salt to taste, black pepper and dry herbs. Simmer the vegetables covered for 20 minutes.
Влейте воду, добавьте соль по вкусу, черный перец и сухие травы. Тушите овощи под крышкой 20 минут.
Sprinkle the finished dish with chopped green onions.
Готовое блюдо посыпьте рубленым зеленым луком.
Add celery root and chopped cilantro to the stew to make the dish even more aromatic and tasty.
Добавьте в рагу корень сельдерея и рубленую кинзу, так блюдо станет еще ароматнее и вкуснее.