Check all the necessary ingredients, wash the chicken egg and herbs, rinse the meat and dry it with a paper towel, peel the onions, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте куриное яйцо и зелень, промойте мясо и обсушите его бумажным полотенцем, очистите репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the meat into medium-sized pieces.
Нарежьте мясо на куски среднего размера.
Chop the onion.
Нарежьте репчатый лук.
Scroll the meat through a meat grinder.
Прокрутите мясо через мясорубку.
Add salt, pepper, chicken egg to the minced meat and knead the minced meat.
Добавьте к фаршу соль, перец, куриное яйцо и замесите фарш.
Fry the chopped onions until golden brown in a preheated frying pan with the addition of vegetable oil for 2-3 minutes.
Обжарьте нарезанный репчатый лук до золотистого цвета на предварительно разогретой сковороде с добавлением растительного масла в течение 2-3 минут.
Carefully form the minced meat into cakes.
Аккуратно сформируйте из фарша лепешки.
Place the fried onion filling on the minced meat.
Выложите на фарш начинку из поджаренного лука.
Carefully form the zrazy.
Аккуратно сформируйте зразы.
Transfer the zrazy to a preheated frying pan with the addition of vegetable oil.
Переложите зразы на предварительно разогретую сковороду с добавлением растительного масла.
Fry the zrazy until cooked for 7-8 minutes on each side.
Обжарьте зразы до готовности в течение 7-8 минут с каждой стороны.
If necessary, remove excess oil immediately with a paper towel. Place the prepared zrazy on serving plates and garnish with chopped dill. Bon appetit!
По необходимости удалите лишнее масло со сраз с помощью бумажного полотенца. Разложите готовые зразы по порционным тарелкам и украсьте нарезанным укропом. Приятно аппетита!
Serve meat zrazy with onions with creamy sauce and thinly sliced black bread.
Подавайте мясные зразы с луком со сливочным соусом и тонко нарезанным черным хлебом.