Check the necessary ingredients, wash the vegetables and herbs, boil water for the potatoes and carrots, and prepare the work surface.
Проверьте необходимые ингредиенты, помойте овощи и зелень, поставьте кипятиться воду для картофеля и моркови, подготовьте рабочую поверхность.
Boil potatoes and carrots until tender for 15-20 minutes.
Отварите картофель и морковь до готовности в течение 15-20 минут.
Peel the potatoes and carrots.
Очистите картофель и морковь.
Cut the carrots into cubes.
Нарежьте кубиками морковь.
Cut the potatoes into cubes.
Нарежьте кубиками картофель.
Cut the cucumber into cubes.
Нарежьте кубиками огурец.
Cut the salmon into cubes.
Нарежьте кубиками семгу.
Chop the olives and dill.
Нарежьте оливки и укроп.
Mix chopped vegetables, salmon, herbs and olives.
Смешайте нарезанные овощи, семгу, зелень и оливки.
Season the salad with mayonnaise to taste. Add salt and pepper to taste.
Заправьте салат майонезом по вкусу. Добавьте соль и перец по вкусу.
Mix the salad thoroughly. Bon appetit!
Тщательно перемешайте салат. Приятного аппетита!
Place the salad in the molds and carefully remove so that the salad retains its shape. Decorate with greens.
Разложите салат по формочкам и аккуратно извлеките, чтобы салат сохранил форму. Украсьте зеленью.