Check all the necessary ingredients, wash the vegetables, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте овощи, подготовьте рабочую поверхность.
Place the washed jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 degrees, turn off the oven after 13-15 minutes.
Поместите вымытые банки и крышки в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 градусов, выключите духовку через 13-15 минут.
Cut the bell pepper into rings.
Нарежьте кольцами болгарский перец.
Remove the skin from the cucumbers with a vegetable peeler and cut them into slices.
Снимите овощечисткой шкурку с огурцов и нарежьте их кружочками.
Peel the onions and cut into half rings.
Очистите репчатый лук и нарежьте полукольцами.
Chop the garlic.
Нарежьте чеснок.
Mix the vegetables in a deep bowl, add 1-2 teaspoons of vegetable oil.
Смешайте овощи в глубокой миске, добавьте 1-2 чайные ложки растительного масло.
Add 1 teaspoon of vinegar, sugar, salt, bay leaf, and ground black pepper to the vegetables. Divide the vegetable mixture into serving jars.
Добавьте к овощам 1 чайную ложку уксуса, сахар, соль, лавровый лист, черный молотый перец. Разложите овощную смесь по порционным банкам.
Let the salad brew in a cool, dark place for 1-2 days. Bon appetit!
Дайте салату настояться в прохладном темном 1-2 дня. Приятного аппетита!