Wash the greens and zucchini, prepare the work surface.
Помойте зелень и кабачок, подготовьте рабочую поверхность.
Place the washed jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 degrees, turn off the oven after 13-15 minutes.
Поместите вымытые банки и крышки в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 градусов, выключите духовку через 13-15 минут.
Cut the zucchini into cubes.
Нарежьте кабачки кубиками.
Finely chop the greens.
Мелко нарежьте зелень.
Finely chop the garlic.
Мелко нарежьте чеснок.
Mix vegetable oil, chopped vegetables and herbs in a deep bowl.
Смешайте в глубокой миске растительное масло, нарезанные овощи и зелень.
Prepare the marinade with the following proportions: 1 liter of hot water + 1 tbsp. vinegar + 1.5 tbsp. salt.
Приготовьте маринад с пропорциями: 1 литр горячей воды + 1 ст.л. уксуса + 1,5 ст.л. соли.
Divide the vegetable mixture into portioned jars and pour in the marinade.
Разложите овощную смесь по порционным банкам и залейте маринадом.
Let the zucchini salad steep for 1-2 days. Bon appetit!
Дайте салату из кабачков настояться 1-2 дня. Приятного аппетита!