Prepare all the necessary products, wash the vegetables and peel the carrots. Sterilize jars in advance.
Подготовьте все необходимые продукты, промойте овощи и почистите морковь. Заранее простерилизуйте банки.
Grate the carrots using a coarse grater or a Korean carrot grater. Shred the cabbage and cut the zucchini into cubes. Chop the garlic and pepper and mix everything in a deep bowl.
Натрите морковь на крупной терке или на терке для приготовления моркови по-корейски. Нашинкуйте капусту, кабачки нарежбьте на кубики. Измельчите чеснок и перец и все смешайте в глубокой миске.
Add salt, pepper and vinegar to the chopped vegetables. Mix everything well.
Добавьте к нарезанным овощам соль, перец и уксус. Все хорошо перемешайте.
Fill sterile jars with the resulting preparation and roll up.
Наполните стерильные баночки получившейся заготовкой и закатайте.
Before serving the appetizer, cut the onion into half rings and decorate the appetizer with it. You can also season the appetizer with your favorite aromatic oil. Bon appetit!
Перед подачей закуски нарежьте лук полукольцами и украсьте им закуску. Также закуску можно заправить вашим любимым ароматным маслом. Приятного аппетита!