Prepare all ingredients. Wash the zucchini. Wash the jars well. Sterilize jars for preparations and lids for them in the oven at a temperature of 120-150 degrees for 10-25 minutes, depending on the volume of the jar.
Подготовьте все ингредиенты. Вымойте кабачки. Хорошо вымойте банки для заготовки. Простерилизуйте банки для заготовок и крышки для них в духовке при температуре 120-150 градусов на 10-25 минут в зависимости от объема банки.
Grate the zucchini on a coarse grater.
Натрите на крупной терке кабачок.
Boil water, add vinegar, salt and sugar to it. Boil the marinade for 1 minute.
Вскипятите воду, добавьте в нее уксус, соль и сахар. Прокипятите маринад 1 минуту.
Take a sterilized jar and place the grated zucchini into it. Pour the marinade into the jar and sterilize the workpiece for 15 minutes. Seal the jar with a lid using a seaming machine. Place the jar in a warm place with the lid down for 24 hours.
Возьмите простерилизованную банку, переложите в нее тертый кабачок. Залейте в банку маринад и стерилизуйте заготовку 15 минут. Закройте банку крышкой с помощью закаточной машинки. Поставьте банку в тепло крышкой вниз на 24 часа.