Check all the necessary ingredients, wash the tomatoes and bell peppers, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте помидоры и болгарский перец, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the tomatoes.
Нарежьте помидоры.
Place the washed jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 degrees, turn off the oven after 13-15 minutes.
Поместите вымытые банки и крышки в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 градусов, выключите духовку через 13-15 минут.
Peel the garlic.
Очистите чеснок.
Pass the tomatoes, bell peppers and garlic through a meat grinder.
Пропустите помидоры, болгарский перец и чеснок через мясорубку.
Cook the vegetables minced through a meat grinder for 30-45 minutes.
Варите пропущенные через мясорубку овощи в течение 30-45 минут.
Five minutes before the end of cooking, add 1 teaspoon of salt and pepper to the dish to taste. Mix thoroughly.
За пять минут до окончания варки добавьте к блюду 1 чайную ложку соли и перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Place the cooked vegetables into portioned jars and let them brew for 24 hours in a cool, dark place. Bon appetit!
Разложите проваренные овощи по порционным банкам и дайте настояться в течение суток в прохладном темном месте. Приятного аппетита!