Check all the necessary ingredients, wash the herbs and vegetables, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень и овощи, подготовьте рабочую поверхность.
Place the washed jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 degrees, turn off the oven after 13-15 minutes.
Поместите вымытые банки и крышки в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 градусов, выключите духовку через 13-15 минут.
Cut the zucchini into slices.
Нарежьте кабачки кружочками.
Chop the bell pepper.
Нарежьте болгарский перец.
Prepare a marinade for vegetables from vinegar, salt and hot water in the proportions of 1 liter of water / 1 teaspoon of vinegar / 1 teaspoon of salt / ½ teaspoon of sugar.
Приготовьте маринад для овощей из уксуса, соли и горячей воды с пропорцией 1 литр воды / 1 чайная ложка уксуса / 1 чайная ложка соли / ½ чайной ложки сахара.
Place peeled garlic cloves, dill, and allspice on the bottom of a serving jar.
Выложите на дно порционной банки очищенные зубчики чеснока, укроп, душистый перец.
Place sliced vegetables in a jar in layers, alternating zucchini and bell peppers.
Выложите в банку нарезанные овощи слоями, чередуя кабачок и болгарский перец.
Pour the marinade over the vegetables. Let the zucchini salad steep for 1-2 days. Bon appetit!
Залейте овощи маринадом. Дайте салату из кабачков настояться 1-2 дня. Приятного аппетита!