Prepare all ingredients. Wash the vegetables. Peel the garlic. Wash the jars well. Sterilize jars for preparations and lids for them in the oven at a temperature of 120-150 degrees for 10-25 minutes, depending on the volume of the jar.
Подготовьте все ингредиенты. Вымойте овощи. Очистите чеснок. Хорошо вымойте банки для заготовки. Простерилизуйте банки для заготовок и крышки для них в духовке при температуре 120-150 градусов на 10-25 минут в зависимости от объема банки.
Cut the pepper into strips.
Нарежьте перец соломкой.
Cut the tomatoes into slices.
Нарежьте помидоры дольками.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Place the tomatoes in a blender, add salt and sugar.
Сложите помидоры в блендер, добавьте соль и сахар.
Grind the tomatoes in a blender until pureed.
Измельчите в блендере помидоры до состояния пюре.
Pour the mixture into a saucepan and place over medium heat. After boiling, cook for another 15 minutes.
Перелейте смесь в кастрюлю и поставьте на средний огонь. После закипания варите еще 15 минут.
Add peppers and garlic to the pan. Cook for 35 minutes.
Добавьте в кастрюлю перцы и чеснок. Варите в течение 35 минут.
Transfer the lecho into prepared jars. Close the jar with a sterilized lid. Place the lid down in a warm place until the jar cools.
Переложите лечо в заранее подготовленные банки. Закройте банку стерилизованной крышкой. Поставьте крышкой вниз в тепло до остывания банки.