Prepare all ingredients. Wash the peppers. Wash the jars well. Sterilize jars for preparations and lids for them in the oven at a temperature of 120-150 degrees for 10-25 minutes, depending on the volume of the jar.
Подготовьте все ингредиенты. Вымойте перцы. Хорошо вымойте банки для заготовки. Простерилизуйте банки для заготовок и крышки для них в духовке при температуре 120-150 градусов на 10-25 минут в зависимости от объема банки.
Remove the stem and seeds from the peppers.
Удалите из перцев плодоножку с семенами.
Take a saucepan, place the peppers in it and fill them with water. Bring the water to a boil, cover the pan with a lid. Cook the peppers for 3-4 minutes, then remove from the pan.
Возьмите кастрюлю, выложите в нее перцы и залейте их водой. Доведите воду до кипения, закройте кастрюлю крышкой. Варите перцы в течение 3-4 минут, затем достаньте из кастрюли.
Fill the jar with boiled peppers. Add salt and vinegar. Pour the hot water in which they were boiled over the peppers. Seal the jar with a lid using a seaming machine. Place the jar in a warm place with the lid down for 24 hours.
Заполните банку отваренными перцами. Добавьте соль и уксус. Залейте перцы горячей водой, в которой они были отварены. Закройте банку крышкой с помощью закаточной машинки. Поставьте банку в тепло крышкой вниз на 24 часа.