Prepare all the ingredients specified in the recipe. Prepare the marinade: mix paprika, sugar, cinnamon and soy sauce in a bowl.
Подготовьте все ингредиенты, указанные в рецепте. Приготовьте маринад: в миске смешайте паприку, сахар, корицу и соевый соус.
Place the pork ribs in the marinade and leave for 60-90 minutes.
Свиные ребрышки выложите в маринад и оставьте на 60-90 минут.
Line a baking sheet with foil. Place the ribs on foil and cover with the remaining marinade.
Противень выстелите фольгой. На фольгу выложите ребрышки и залейте оставшимся маринадом.
Wrap the ribs in foil and bake in the oven for 60 minutes at 200°C.
Заверните ребрышки в фольгу и поставьте в духовку запекаться на 60 минут при температуре 200 ⁰С.
Garnish the ribs with finely chopped fresh herbs and sprinkle with lemon juice.
Украсьте ребрышки мелко нарубленной свежей зеленью и полейте лимонным соком.