Prepare all the necessary products, wash the vegetables, herbs and peel the carrots. Sterilize jars in advance.
Подготовьте все необходимые продукты, промойте овощи, зелень и почистите морковь. Заранее простерилизуйте банки.
Grate the carrots on a coarse grater or on a special grater for preparing carrots in Korean. Slice the bell pepper and zucchini. Chop the garlic and dill. Cut the onion into half rings. Place vegetables and herbs in a deep bowl.
Натрите морковь на крупной терке или на специальной терке для приготовления моркови по-корейски. Нарежьте ломтиками болгарский перец и кабачок. Измельчите чеснок и укроп. Нарежьте репчатый лук полукольцами. Сложите овощи и зелень в глубокую миску.
Add salt, pepper and vinegar to a bowl. Stir the vegetables well until they release their juice.
Добавьте в миску соль, перец и уксус. Хорошо перемешайте овощи, пока они не дадут сок.
Transfer the snack to a jar. Roll it up with a lid. Store the snack in a cool place. After opening the jar, use rubber lids for storage.
Переместите закуску в банку. Закатайте ее крышкой. Храните закуску в прохладном месте. После вскрытия банки, используйте резиновые крышки для хранения.
Garnish the appetizer with onion sliced into half rings. You can also season it with your favorite aromatic oil. Bon appetit!
Украсьте закуску нарезанным полукольцами луком. Также ее можно заправить вашим любимым ароматным маслом. Приятного аппетита!