Rinse the chicken fillet and mushrooms. Prepare all ingredients in required quantities.
Промойте куриное филе и грибы. Подготовьте все ингредиенты в нужном количестве.
Cut the mushrooms and chicken into half-slices and fry in a deep frying pan.
Нарежьте грибы и курицу на полудольки и обжарьте в глубокой сковороде.
When the chicken and mushrooms are golden brown, pour the cream over them. Bring the cream to a boil and add spices and salt.
Когда курица и грибы приобретут золотистый оттенок, залейте их сливками. Доведите сливки до кипения и добавьте специи с солью.
Simmer the dish a little more and you can serve.
Потушите блюдо еще немного и можете подавать к столу.
Chicken is best served with noodles, rice or mashed potatoes. Decorate the dish with herbs.
Лучше всего курицу подавать с лапшой, рисом или картофельным пюре. Украсьте блюдо зеленью.