Rinse the chicken fillet. Prepare all ingredients in required quantities.
Промойте куриное филе. Подготовьте все ингредиенты в нужном количестве.
Lightly pound the chicken fillet, brush with butter and rub with spices, garlic and salt and pepper.
Слегка отбейте куриное филе, смажьте сливочным маслом и натрите специями, чесноком и солью с перцем.
Place the resulting preparation on the shiny side of the foil and wrap the chicken in it.
Выложите получившуюся заготовку на блестящую сторону фольги и заверните в нее курицу.
Bake the chicken at 180 degrees for 15-20 minutes. After baking, cut the chicken into pieces up to 1.5 cm thick and serve.
Запекайте курицу при 180 градусах в течение 15-20 минут. После запекания нарежьте курицу на кусочки толщиной до 1,5 см и подайте к столу.
You can serve this chicken fillet with a delicious crumbly side dish. This chicken will go especially well with rice or potatoes.
Подать это куриное филе можно с вкусным рассыпчатым гарниром. Особенно хорошо такая курочка будет сочетаться с рисом или картофелем.