Rinse the chicken fillet and dill. Prepare all ingredients in required quantities.
Промойте куриное филе и укроп. Подготовьте все ингредиенты в нужном количестве.
Cut the mushrooms into half slices and fry until golden brown in vegetable oil.
Нарежьте грибы на полудольки и обжарьте до золотистого цвета на растительном масле.
Cut the chicken into cubes and fry along with the mushrooms.
Нарежьте курицу на кубики и обжарьте вместе с грибами.
Add cream, spices, salt and pepper to the pan. Simmer the dish for a couple more minutes.
Добавьте в сковороду сливки, специи, соль и перец. Тушите блюдо еще пару минут.
Grate the cheese on a coarse grater and add it to the dish. Mix everything well and give the cheese some time to melt.
Натрите сыр на крупной терке и добавьте его в блюдо. Все хорошо перемешайте и дайте сыру немного времени, чтобы растаять.
Serve the dish, garnished with herbs.
Подайте блюдо к столу, украсив зеленью.
It is best to serve chicken with a vegetable side dish - this could be potatoes or other stewed vegetables. The dish will also go well with noodles or buckwheat.
Лучше всего курицу подавать с овощным гарниром - это может быть картошка или другие тушеные овощи. Также хорошо блюдо будет сочетаться с лапшой или гречей.