Prepare all the necessary ingredients. Wash and clean the mushrooms. Peel the carrots.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Грибы промойте и почистите. Почистите морковку.
Boil the mushrooms in a deep saucepan for seven minutes. Add salt to the water in advance.
Отварите грибы в глубокой кастрюле в течение семи минут. В воду заранее добавьте соль.
Grate the carrots using a Korean carrot grater, cut the onion into half rings, and finely chop the garlic. Mix everything in one bowl, adding vinegar, pepper, salt and vegetable oil. The vegetables need to be mashed well so that they are saturated with the dressing.
Морковь натрите на терке для корейской моркови, лук нарежьте полукольцами, а чеснок мелко порубите. Все смешайте в одной миске, добавив уксус, перец, соль и растительное масло. Овощи нужно хорошо помять, чтобы они пропитались заправкой.
Combine mushrooms with vegetables. The resulting salad can be served.
Соедините грибы с овощами. Получившийся салат можно подавать к столу.
Before serving, let the salad sit for a little while, so it will be better saturated with the dressing. Serve the salad as a main course appetizer. This salad will look especially good on the table with potato and meat dishes.
Перед подачей дайте салату немного настояться, так он лучше пропитается заправкой. Подавайте салат в качестве закуски к горячему. Особенно хорошо этот салат будет смотреться на столе с блюдами из картофеля и мяса.