Rinse the chicken fillet. Prepare all ingredients in required quantities.
Промойте куриное филе. Подготовьте все ингредиенты в нужном количестве.
Cut the onion into half rings and fry until golden brown in vegetable oil.
Нарежьте лук на полукольца и обжарьте до золотистого цвета на растительном масле.
Cut the chicken into cubes and fry separately in a deep frying pan. Add spices, salt and pepper.
Нарежьте курицу на кубики и обжарьте отдельно в глубокой сковороде. Добавьте специи, соль и перец.
Combine all ingredients and simmer for another couple of minutes.
Соедините все ингредиенты и потушите еще пару минут.
Serve the dish to the table.
Подайте блюдо к столу.
Serve the chicken and onions on a bed of herbs. It could be spinach or arugula. You can also add cherry tomatoes to the chicken. Mashed potatoes, buckwheat or rice are good as a side dish for this hot dish. Bon appetit.
Подайте куриное филе с луком на подушке из зелени. Это может быть шпинат или рукола. Также к курице можно добавить помидорки черри. В качестве гарнира к такому горячему хорошо подойдет картофельное пюре, гречка или рис. Приятного аппетита.