Wash the vegetables and mushrooms thoroughly, prepare the rest of the food on the table for ease of preparation.
Тщательно помойте овощи и грибы, подготовьте остальные продукты на столе для удобства приготовления.
Cut the onion into half rings, chop the potatoes into medium-sized pieces. Cut the champignons into thin slices.
Нарежьте репчатый лук полукольцами, картофель измельчите на кусочки средних размеров. Шампиньоны нарежьте тонкими дольками.
Grate the hard cheese on a coarse grater.
Твердый сыр натрите на крупной терке.
Fry the champignons and onions in oil until golden brown. You can add some spices, dried herbs and salt to your taste.
Шампиньоны и репчатый лук обжарьте на масле до золотистого цвета. На ваш вкус можете добавить немного пряностей, сушеных трав и соли.
Boil the potatoes in lightly salted water, skim off the foam and bring the potatoes to a soft, crumbly state.
Картофель отварите в слегка подсоленной воде, снимите пену и доведите картошку до мягкого рассыпчатого состояния.
Add fried onions and mushrooms to the potatoes. Add butter and mix thoroughly over low heat for 5-10 minutes.
Добавьте к картофелю обжаренный лук и грибы. Добавьте сливочное масло и тщательно перемешивайте на медленном огне 5-10 мин.
Add grated cheese to the vegetables, stir until smooth, finally pour in the cream and leave on the fire for another 2-4 minutes.
Добавьте к овощам тертый сыр, перемешивайте до однородной консистенции, в конце влейте сливки и оставьте на огне еще на 2-4 мин.
Puree the hot soup with an immersion blender until smooth, without large chunks or lumps.
Горячий суп пюрируйте погружным блендером до единой консистенции, без крупных кусков и комочков.
Place the finished puree soup into deep plates for serving. You can decorate the top with fresh herbs, croutons or a couple of champignons. Bon appetit!
Готовый суп-пюре разложите в глубокие тарелки для подачи. Сверху можете украсить свежей зеленью, гренками или парочкой шампиньонов. Приятного аппетита!