Wash the mushrooms thoroughly and prepare the rest of the ingredients on the table for ease of preparation.
Тщательно промойте грибы, подготовьте остальные продукты на столе для удобства приготовления.
Cut the washed champignons into medium-sized pieces, place in a saucepan, add water and cook over medium heat.
Промытые шампиньоны нарежьте кусочками среднего размера, отправьте в кастрюлю, залейте водой и поставьте вариться на среднем огне.
Skim off the foam during cooking, add salt and pepper to taste, and after boiling, cook until tender for 10-15 minutes. 5 minutes before the mushrooms are ready, pour in the cream.
Снимайте пену во время варки, добавьте соль и перец по вкусу, после закипания варите до готовности 10-15 мин. За 5 мин до готовности грибов влейте сливки.
Remove the mushrooms from the heat, add the butter and puree with an immersion blender until smooth. During the process, you can add spices, such as nutmeg or paprika.
Снимите грибы с огня, добавьте сливочное масло и пюрируйте погружным блендером до однородной массы. В процессе можете добавить пряности, например, мускатный орех или паприку.
Serve the finished mushroom puree along with meat and fish dishes. You can garnish with fresh herbs to taste or serve with slices of meat, ham or lightly salted fish. Bon appetit!
Готовое грибное пюре подайте вместе с блюдами из мяса и рыбы. Можете украсить свежей зеленью по вкусу или подать с ломтиками мяса, ветчины или слабосоленой рыбы. Приятного аппетита!