Wash and peel the vegetables, prepare the rest of the food on the table for easy preparation.
Помойте и очистите овощи, подготовьте остальные продукты на столе для удобства приготовления.
Cut the peeled potatoes into medium-sized cubes, chop the carrots into slices. Peel the pumpkin and remove seeds and cut into medium-sized squares.
Очищенный картофель нарежьте кубиками среднего размера, морковь нашинкуйте кружочками. Тыкву очистите от кожуры и семечек и нарежьте квадратиками средних размеров.
Place the chopped vegetables in a saucepan, add a small amount of water and cook over medium heat with a lid. Salt the vegetables after boiling, cook until tender - until the vegetables have a soft texture, 10-15 minutes.
Переложите нарезанные овощи в кастрюлю, залейте небольшим количеством воды и отправьте вариться на среднем огне под крышкой. Посолите овощи после закипания, варите до готовности – до мягкой текстуры овощей 10-15 мин.
If there is too much liquid left in the cooked vegetables, drain the water and puree the vegetables using a blender or by hand using a masher.
Если в готовых овощах осталось слишком много жидкости, слейте воду и пюрируйте овощи с помощью блендера или вручную, с помощью толкушки.
Place the finished vegetable puree on serving plates. You can serve the puree along with chicken fillet or other hot dishes of your choice. Bon appetit!
Готовое овощное пюре разложите на тарелки для подачи. Пюре вы можете подавать вместе с куриным филе или другими горячими блюдами, на ваш выбор. Приятного аппетита!