Check all the necessary ingredients, peel the onions, prepare the work surface. Boil broccoli, carrots and potatoes. If you want to serve the creamy soup warm, heat the cream.
Проверьте все необходимые ингредиенты, очистите репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность. Отварите брокколи, морковь и картофель. Если вы хотите подать теплый суп-пюре, нагрейте сливки.
Chop the onion.
Нарежьте репчатый лук.
Chop the carrots.
Нарежьте морковь.
Cut the potatoes into cubes.
Нарежьте кубиками картофель.
Place all vegetables and herbs in a blender jar.
Поместите все овощи и зелень в чашу блендера.
Grind vegetables and herbs in a blender until smooth.
Измельчите овощи и зелень блендером до однородности.
Pour the cream into the blender bowl and beat with a blender until smooth.
Влейте в чашу блендера сливки и взбейте блендером до однородности.
Pour the creamy broccoli soup into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разлейте суп-пюре из брокколи со сливками по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the puree soup with finely chopped dill.
Украсьте суп-пюре мелко нарезанным укропом.