Check all the necessary ingredients, wash the greens, peel the onions, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте зелень, очистите репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность.
Finely chop the garlic and herbs.
Мелко нарежьте чеснок и зелень.
Chop the onion.
Нарежьте репчатый лук.
Place the chopped onion in a preheated frying pan with vegetable oil. Fry for 2-3 minutes.
Выложите нарезанный лук на предварительно разогретую сковороду с добавлением растительного масла. Обжарьте в течение 2-3 минут.
Add finely chopped garlic to the pan. Fry for 1 minute.
Добавьте на сковороду мелко нарезанный чеснок. Обжарьте в течение 1 минуты.
Place the minced meat in the pan.
Выложите на сковороду фарш.
Mix minced meat, onion and garlic. Fry until done, 7-9 minutes.
Перемешайте фарш, лук и чеснок. Обжарьте до готовности в течение 7-9 минут.
Add tomato paste to the minced meat.
Добавьте к фаршу томатную пасту.
Mix the contents of the pan thoroughly. Simmer for 3-5 minutes.
Тщательно перемешайте содержимое сковороды. Тушите в течение 3-5 минут.
Place the prepared bolognese sauce on serving plates or sauceboats and garnish with chopped herbs. Bon appetit!
Разложите готовый соус болоньезе по порционным тарелкам или соусницам, украсьте нарезанной зеленью. Приятного аппетита!