Wash and peel the vegetables.
Помойте и очистите овощи.
Slice the chicken fillet.
Нарежьте куриное филе.
Pour water into a saucepan and add salt. After boiling, add egg noodles.
Налейте воду в кастрюлю и посолите. После закипания положите туда яичную лапшу.
Cook the noodles until done. See instructions on the package.
Варите лапшу до готовности. Смотрите инструкцию на упаковке.
Cut the onion into feathers and fry it in a frying pan with high sides for 2-3 minutes.
Нарежьте лук перьями и обжарьте его на сковороде с высокими бортиками в течение 2-3 минут.
Place the chopped chicken fillet into the pan.
В сковороду выложите нарезанное куриное филе.
Fry the chicken fillet until cooked through for 7-8 minutes.
Обжарьте куриное филе до готовности в течение 7-8 минут.
Add halved cherry tomatoes to the pan.
Добавьте на сковороду помидоры черри, нарезанные пополам.
Add noodles to meat and vegetables.
Выложите к мясу и овощам лапшу.
Add cream.
Добавьте сливки.
Stir in the noodles, meat and vegetables and simmer over medium heat for 3-5 minutes.
Перемешайте лапшу, мясо и овощи и тушите на среднем огне 3-5 минут.
Divide the noodles with chicken into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разложите лапшу с курицей по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Add small pieces of mozzarella and fresh herbs to the noodles.
Добавьте к лапше небольшие кусочки моцареллы и свежую зелень.