Place all ingredients on the table. Wash the vegetables. Peel the carrots. Peel the onions and garlic.
Выложите все ингредиенты на стол. Помойте овощи. Очистите морковь. Почистите лук и чеснок от шелухи.
Chop the onion and garlic. Crush the garlic with the wide side of the knife, then finely chop.
Нарежьте лук и чеснок. Чеснок раздавите широкой стороной ножа, после этого мелко нарежьте.
Grate the carrots and beets on a coarse grater.
Натрите на крупной терке морковь и свеклу.
Shred the cabbage. Remove the core and seeds from the pepper and cut into strips.
Нашинкуйте капусту. Удалите из перца сердцевину с семечками и нарежьте соломкой.
Peel the potatoes and cut into cubes.
Почистите картофель и нарежьте кубиками.
Slice the mushrooms.
Нарежьте грибы.
Place the pan on the stove and add the potatoes and mushrooms.
Поставьте кастрюлю на плиту и отправьте в нее картофель и грибы.
Heat a frying pan with sunflower oil. Fry onions, carrots and beets.
Разогрейте сковородку с подсолнечным маслом. Пожарьте лук, морковь и свеклу.
When the vegetables are slightly fried, add tomato paste, salt and pepper to taste. Stir and add water.
Когда овощи немного ужарятся, добавьте томатную пасту, соль и перец по вкусу. Перемешайте и добавьте воды.
Add bell pepper and garlic. Stir. Fry.
Добавьте болгарский перец и чеснок. Перемешайте. Жарьте.
When the potatoes are half cooked, add the cabbage. Stir.
Когда картофель будет на полуготовности, добавьте капусту. Перемешайте.
Add the steamed vegetables to the pan. Stir. Salt and pepper to taste. Cook until done.
Добавьте в кастрюлю тушеные овощи. Перемешайте. Посолите и поперчите по вкусу. Варите до готовности.
Serve garnished with greens.
Подайте, украсив зеленью.
Traditionally, borscht is served with pampushki with garlic, sour cream and herbs. You can also put a few pieces of lard nearby.
Традиционно борщ подают с пампушками с чесноком, сметаной и зеленью. Также можно положить рядом несколько кусочков сала.