Check all the necessary ingredients, wash the mushrooms, put boiling water under the noodles, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте грибы, поставьте кипятиться воду под лапшу, подготовьте рабочую поверхность.
Slice the mushrooms.
Нарежьте грибы.
Place buckwheat noodles in boiling salted water.
Положите гречневую лапшу в кипящую подсоленную воду.
Cook noodles until tender, 5 to 7 minutes, following package directions. Drain the water.
Отварите лапшу до готовности в течение 5-7 минут, следуя указаниям на упаковке. Слейте воду.
Transfer the chopped mushrooms to a preheated frying pan with vegetable oil.
Переложите нарезанные грибы на предварительно разогретую сковороду с растительным маслом.
Fry the mushrooms until tender for 5-7 minutes.
Обжарьте грибы до готовности в течение 5-7 минут.
Pour teriyaki sauce into the pan.
Влейте на сковороду соус терияки.
Add 1-2 teaspoons of sesame seeds to the pan.
Добавьте на сковороду 1-2 чайные ложки кунжута.
Thoroughly mix the mushrooms with the sauce and sesame seeds.
Тщательно перемешайте грибы с соусом и кунжутом.
Place the prepared buckwheat noodles in the pan.
Выложите на сковороду готовую гречневую лапшу.
Mix mushrooms and noodles thoroughly. Let the dish sit for 1-2 minutes so that the noodles are soaked in the teriyaki sauce.
Тщательно перемешайте грибы и лапшу. Дайте блюду настояться 1-2 минуты, чтобы лапша пропиталась соусом терияки.
Divide the noodles into serving bowls and serve. Bon appetit!
Разложите лапшу по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!