Prepare all the necessary ingredients, wash the basil, peel the onions, prepare the work surface.
Подготовьте все необходимые ингредиенты, помойте базилик, очистите репчатый лук, подготовьте рабочую поверхность.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Thinly slice the basil.
Тонко нарежьте базилик.
Place the egg noodles in boiling salted water.
Положите яичную лапшу в кипящую подсоленную воду.
Cook noodles until cooked according to package directions.
Отварите лапшу до готовности, следуя указаниям на упаковке.
Place the boiled egg noodles in a deep frying pan and pour in the cream.
Переложите вареную яичную лапшу в глубокую сковороду, влейте сливки.
Simmer the noodles in cream for 3-5 minutes.
Тушите лапшу в сливках в течение 3-5 минут.
Add grated cheese to the noodles.
Добавьте к лапше тертый сыр.
Also add chopped basil, salt and pepper to taste.
Добавьте также нарезанный базилик, соль и перец по вкусу.
Stir the noodles thoroughly, let sit for 2-3 minutes and serve.
Тщательно перемешайте лапшу, дайте настояться в течение 2-3 минут и подавайте к столу.
Garnish servings with basil leaves.
Украсьте порции листьями базилика.