Recipes / Omelet with boiled sausage and vegetables Омлет с вареной колбасой и овощами
Omelette is a French dish made from beaten eggs. The recipe for the first omelet appeared in the 19th century, when the Austrian ruler became very hungry after a hunt and went to a poor man’s hut for lunch. The owner did not expect guests, but he could not refuse the emperor. To feed the Austrian leader, the peasant prepared lunch from everything that was in the house: eggs, milk, sugar, flour, as well as milk and raisins. The emperor was delighted with the food and ordered the court cook to copy the recipe from the peasant. The good thing about omelette is that it can be prepared quickly. Even a child can handle it.
Омлет — это французское блюдо из взбитых яиц. По легенде, его первый рецепт появился в XIX веке, когда австрийский правитель, сильно проголодавшись после охоты, заглянул на обед в хижину бедняка. Хозяин, не ожидавший гостей, не решился отказать императору и приготовил блюдо из того, что нашлось под рукой: яйца, молоко, сахар, мука и изюм. Императору так понравилась еда, что он приказал придворному повару записать рецепт у крестьянина. Омлет хорош тем, что готовится быстро и настолько прост, что с ним справится даже ребенок.
Steps / Шаги:
Prepare the ingredients indicated in the recipe. Wash the eggs.
Подготовьте ингредиенты, указанные в рецепте. Яйца помойте.
Cut the sausage into medium cubes.
Колбасу нарежьте средним кубиком.
Chop the onion finely. Remove the stem and seeds from the bell pepper. Cut the bell pepper into small cubes.
Лук порубите мелко. У болгарского перца удалите плодоножку и семена. Болгарский перец нарежьте мелким кубиком.
Chop the dill finely. Cut the tomatoes into slices.
Укроп порубите мелко. Помидоры нарежьте дольками.
Place all ingredients in a bowl. Break the eggs, add salt and pepper to taste. Mix with a whisk or fork.
Все ингредиенты выложите в миску. Разбейте яйца, добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте венчиком или вилкой.
Heat a frying pan with vegetable oil. Pour in the egg mixture.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Влейте яичную смесь.
After 2-3 minutes, when the eggs are set, cover the pan with a lid and fry over low heat for 5 minutes.
Через 2–3 минуты, когда яйца схватятся, накройте сковороду крышкой и жарьте на медленном огне в течение 5 минут.
When the omelet is ready, turn off the stove.
Когда омлет будет готов, выключите плиту.
Serve the dish garnished with finely chopped fresh herbs. Just let the omelet cool a little, otherwise the greens will wilt.
Подавайте блюдо, украсив мелко нарубленной свежей зеленью. Только дайте омлету немного остыть, иначе зелень завянет.