Wash the vegetables. Rinse the parsley and onion and dry with a paper towel. Instead of regular sweet pepper, you can use bell pepper. You can replace lime with lemon.
Помойте овощи. Петрушку и лук ополосните и просушите с помощью бумажного полотенца. Вместо обычного сладкого перца можете взять болгарский перец. Лайм можете заменить лимоном.
Peel the avocado and cut into large cubes.
Авокадо очистите и порежьте крупным кубиком.
Cut the tomatoes into large segments.
Помидоры порежьте крупными сегментами.
Peel the sweet pepper and cut into large squares.
Сладкий перец очистите и порежьте крупными квадратиками.
Chop the parsley and green onions.
Петрушку и зеленый лук измельчите.
Combine avocado, peppers, tomatoes, parsley and green onions in a bowl.
Смешайте в миске авокадо, перец, помидоры, петрушку и зеленый лук.
For the dressing, grate the lime zest on a fine grater.
Для заправки натрите цедру лайма на мелкой терке.
In a bowl, combine olive oil, salt, pepper, lime zest and juice. Squeeze or mince a clove of garlic and add to the dressing. Mix everything until smooth.
В миске смешайте оливковое масло, соль, перец, цедру и сок лайма. Выдавите или измельчите зубчик чеснока и добавьте к заправке. Перемешайте всё до однородности.
Add the resulting dressing to the vegetables and stir. The salad is ready.
Добавьте полученную заправку к овощам и перемешайте. Салат готов.
Serve garnished with a sprig of parsley. Bon appetit
Подавайте, украсив веточкой петрушки. Приятного аппетита