Place all ingredients on the table for easy preparation. Preheat the oven to 180 degrees. Separate cauliflower forks into florets and rinse.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Духовку разогрейте до 180 градусов. Вилок цветной капусты разберите на соцветия и промойте.
Finely chop the bacon. Peel the garlic and cut into thin slices.
Бекон мелко нарежьте. Чеснок очистите и нарежьте на тонкие пластины.
Mix cauliflower florets, chopped bacon and garlic, soy sauce and coriander in a separate container. Add salt and pepper to taste.
Смешайте в отдельной емкости соцветия цветной капусты, нарезанный бекон и чеснок, соевый соус и кориандр. Добавьте соль и перец по вкусу.
Line a baking dish with parchment and lay out the cauliflower.
Форму для запекания застелите пергаментом и выложите цветную капусту.
Bake cauliflower with bacon until cooked in an oven preheated to 180 degrees for 15-20 minutes.
Запекайте цветную капусту с беконом до готовности в предварительно разогретой до 180 градусов духовке 15-20 минут.
Serve the baked cauliflower with bacon in portions, garnished with fresh herbs.
Подавайте запеченную цветную капусту с беконом порционно, предварительно украсив свежей зеленью.