Prepare defrosted mussel meat and other food items on the table in advance for convenience.
Заранее приготовьте размороженное мясо мидий и остальные продукты на столе для удобства.
Place the thawed mussels in a deep frying pan, add vegetable oil and a little boiled water, and simmer over low heat.
Размороженные мидии отправьте в глубокую сковороду, добавьте растительное масло и немного кипяченой воды, томите на медленном огне.
Bring the mussels to a light boil, add a mixture of dried herbs to them. Salt and pepper to taste. Leave to simmer for another 4-6 minutes, possibly covered, then drain the mussels in a colander.
Доведите мидии до легкого закипания, добавьте к ним смесь сушеных трав. Соль и перец по вкусу. Оставьте томиться еще на 4-6мин, можно под крышкой, затем откиньте мидии на дуршлаг.
Prepare a side dish in the form of boiled rice. Place cooked rice and mussels on a serving plate. Season with sesame seeds, you can use chopped fresh herbs, to your taste.
Подготовьте гарнир в виде отварного риса. Выложите на тарелку для подачи готовый рис и мидии. Приправьте семенами кунжута, можно использовать измельченную свежую зелень, на ваш вкус.