Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the garlic into thin slices, chop the chili pepper into thin slices.
Нарежьте чеснок тонкими кружочками, перец чили измельчите тонкими ломтиками.
Peel the shrimp and place them in a frying pan heated with vegetable oil.
Очистите креветки и выложите их на разогретую с растительным маслом сковороду.
Add chopped garlic and pepper to the shrimp. Fry over low heat.
Добавьте к креветкам нарезанный чеснок и перец. Обжаривайте на медленном огне.
Add the squeezed juice of half an orange, salt and pepper to taste to the shrimp. Add the sauce and stir until the shrimp are coated with the dressing. Leave on fire for another 5-8 minutes.
Добавьте в креветки выжатый сок половинки апельсина, соль и перец по вкусу. Добавьте соус и перемешайте, чтобы креветки пропитались заправкой. Оставьте на огне еще на 5-8 мин.
Transfer the cooked shrimp without excess oil to a serving plate. Garnish with fresh herbs: dill, parsley, arugula and sesame seeds.
Готовые креветки без излишков масла переложите на тарелку для подачи. Украсьте свежей зеленью: укропом, петрушкой, рукколой и семенами кунжута.