Prepare defrosted mussel meat and other food items on the table in advance for convenience.
Заранее приготовьте размороженное мясо мидий и остальные продукты на столе для удобства.
Peel the garlic and cut into thin slices. Fill the mussels with water and cook over low heat. Add spices to taste.
Очистите чеснок и нарежьте тонкими кружочками. Мидии залейте водой и отправьте на варку на медленном огне. Добавьте пряности по вкусу.
Bring the mussels to a boil. Add 1 tsp. olive or vegetable oil, chopped garlic and soy sauce. Leave covered over low heat for another 3-5 minutes.
Доведите мидии до кипения.Добавьте 1ч.л. оливкового или растительного масла, порезанный чеснок и соевый соус. Оставьте под крышкой на слабом огне еще на 3-5 мин.
Drain the finished mussels with garlic in a colander. Prepare a light side dish in the form of boiled rice and fresh herbs. Place rice and mussels on a serving plate, top with a couple of sprigs of cilantro, dill or parsley.
Готовые мидии с чесноком откиньте на дуршлаг. Подготовьте легкий гарнир в виде отварного риса и свежей зелени. Выложите на тарелку для подачи рис и мидии, сверху добавьте пару веточек кинзы, укропа или петрушки.
You can add a little pomegranate sauce, sesame seeds or balsamic vinaigrette to suit your taste.
Можете добавить немного гранатового соуса, семена кунжута или бальзамический соус на ваш вкус.