Prepare all ingredients according to the list.
Приготовьте все ингредиенты по списку.
Grate Parmesan cheese on a fine grater. Cut the bacon into small pieces.
Сыр пармезан натрите на мелкой терке. Бекон нарежьте на небольшие куски.
In a deep bowl, beat eggs, sugar and salt. Next, add warm milk, flour, dry yeast and mix everything well.
В глубокой тарелке взбейте яйца, сахар и соль. Далее добавьте теплое молоко, муку, сухие дрожжи и хорошо все смешайте.
Add butter to the dough and knead it inside. The dough turns out homogeneous and tender. Cover the dough with a towel and put it in a dark place for 60 minutes.
В тесто добавьте сливочное масло и вмесите его внутрь. Тесто получается однородным и нежным. Накройте тесто полотенцем и уберите в темное место на 60 минут.
Roll out the dough.
Раскатайте тесто.
Brush the buns with the egg mixture and leave for 5 minutes.
Смажьте булочки смесью из яиц оставьте на 5 минут.