Pour cold water over the eggs and place over medium heat. When the water boils, cook the eggs for another 7-10 minutes. To clean the eggs well, fill them with cold water when ready. It is enough to wait 10 minutes, and the protein will not remain on the shell. Rinse the greens thoroughly.
Залейте яйца холодной водой и поставьте на средний огонь. Когда вода закипит, варите яйца еще 7–10 минут. Чтобы яйца хорошо чистились, по готовности залейте их холодной водой. Достаточно подождать 10 минут, и белок не будет оставаться на скорлупе. Тщательно промойте зелень.
Finely chop the garlic and herbs, grate the cheese and egg on a coarse grater. Place all the ingredients in a deep plate and add mayonnaise to them.
Мелко нарежьте чеснок и зелень, натрите на крупной терке сыр и яйцо. Переложите все ингредиенты в глубокую тарелку и добавьте к ним майонез.
Mix the filling thoroughly.
Тщательно перемешайте начинку.
Carefully unwrap the crab sticks.
Аккуратно разверните крабовые палочки.
Place a few teaspoons of filling into each unwrapped crab stick.
В каждую развернутую крабовую палочку положите несколько чайных ложек начинки.
Roll up the rolls.
Сверните рулетики.
The finished rolls can be served immediately, or you can first cool them in the refrigerator so that the filling is well soaked. Bon appetit!
Готовые рулетики можно подать к столу сразу, а можно сначала остудить в холодильнике, чтобы начинка хорошо пропиталась. Приятного аппетита!