Pour cold water over the eggs and place over medium heat. When the water boils, cook the eggs for another 7-10 minutes. To clean the eggs well, fill them with cold water when ready. It is enough to wait 10 minutes, and the protein will not remain on the shell. Rinse the cucumber thoroughly and defrost the crab sticks if necessary. Drain canned corn.
Залейте яйца холодной водой и поставьте на средний огонь. Когда вода закипит, варите яйца еще 7–10 минут. Чтобы яйца хорошо чистились, по готовности залейте их холодной водой. Достаточно подождать 10 минут, и белок не будет оставаться на скорлупе. Тщательно промойте огурец и при необходимости разморозьте крабовые палочки. Слейте жидкость с консервированной кукурузы.
Cut the cucumber into small cubes.
Маленькими кубиками нарежьте огурец.
Finely chop the egg and crab sticks.
Мелко нарежьте яйцо и крабовые палочки.
Chop the garlic.
Измельчите чеснок.
Place cucumber, egg, crab sticks and corn into a deep salad bowl.
В глубокую салатницу переложите огурец, яйцо, крабовые палочки и кукурузу.
Add mayonnaise, garlic, soy sauce, salt and ground black pepper to the salad to taste. Mix all ingredients thoroughly.
Добавьте в салат майонез, чеснок, соевый соус, соль и черный молотый перец по вкусу. Тщательно смешайте все ингредиенты.
Serve the salad garnished with herbs and cherry tomatoes. Bon appetit!
Подайте салат, украсив его зеленью и помидорами черри. Приятного аппетита!
Serve the salad in portions in glasses, garnishing it with whole pieces of crab sticks, tomatoes and a boiled quail egg.
Подайте салат порционно в бокалах, украсив его цельными кусочками крабовых палочек, томатами и вареным перепелиным яйцом.