Prepare all ingredients according to the list.
Приготовьте все ингредиенты по списку.
Add butter, 1 egg, salt and flour to a deep plate, mix everything well until smooth. You should have a hard dough
В глубокую тарелку добавьте сливочное масло, 1 яйцо, соль и муку, хорошо все смешайте до однородности. У вас должно получится твердое тесто
Roll out the dough and place in the prepared baking pan, spreading the dough along the bottom and sides of the pan. Place the dough in the refrigerator for 20 minutes.
Раскатайте тесто и выложите в подготовленную форму для выпечки, распределите тесто по дну и стенкам формы. Уберите тесто на 20 минут в холодильник.
In a deep plate, combine mascarpone cheese, powdered sugar, milk and 2 eggs, mix everything well until smooth.
В глубокой тарелке смешайте сыр маскарпоне, сахарную пудру, молоко и 2 яйца, хорошо все перемешайте до однородности.
Remove the dough pan from the refrigerator and pour the prepared filling mixture into it.
Достаньте из холодильника форму с тестом и вылейте в него готовую смесь для начинки.
Place the cheesecake pan in an oven preheated to 160 degrees and bake for 60 minutes. Once you remove the cheesecake, let it cool and place it in the refrigerator overnight.
Поставьте форму с чизкейком в разогретую до 160 градусов духовку и выпекайте 60 минут. После того как достанете чизкейк, дайте ему остыть и поставьте его на ночь в холодильник.