Prepare all ingredients.
Приготовьте все ингредиенты.
Pour water into a deep saucepan or saucepan, add salt, sugar and butter. Place on medium heat. Stirring constantly, bring to a boil. Try to make the mass homogeneous.
Налейте воду в глубокую кастрюлю или сотейник, добавьте соль, сахар и сливочное масло. Поставьте на средний огонь. Постоянно помешивая, доведите до кипения. Старайтесь сделать массу однородной.
Pour the sifted flour into the saucepan, mix well, bringing the mass until smooth, without lumps, then remove from the heat.
Высыпьте в сотейник просеянную муку, хорошо перемешайте, доведя массу до однородной, без комочков, затем уберите с огня.
The dough must be cooled. Add eggs to the saucepan one at a time. Stir the dough every time so that it is elastic and glossy.
Тесто необходимо остудить. В сотейник поочередно добавьте яйца. Каждый раз помешивайте тесто, чтобы оно было эластичным и глянцевым.
Cover a baking sheet with parchment and place the dough on it in small circles using a pastry bag. Place the tray with profiteroles in an oven preheated to 180 degrees and bake for 30 minutes.
Застелите противень пергаментом и выложите на него тесто небольшими кружочками при помощи кондитерского пакета. Поставьте противень с профитролями в разогретую до 180 градусов духовку и запекайте 30 минут.
Prepare the cream: add butter, condensed milk to a deep plate and mix everything with a mixer.
Приготовьте крем: в глубокую тарелку добавьте сливочное масло, сгущенку и перемешайте все миксером.
When ready, cut the profiteroles in half and brush with cream.
По готовности разрежьте профитроли пополам и смажьте кремом.
Cover the cream with the second part of the profiterole. The dish is ready, you can serve! Bon appetit!
Закройте крем второй частью профитроля. Блюдо готово, можно подавать! Приятного аппетита!