To prepare the salad, first boil the potatoes in their jackets. For convenience, place all ingredients on the table. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms.
Для приготовления салата предварительно отварите картофель в мундире. Для удобства выложите все ингредиенты на стол. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов.
Peel the onion and cut it into half rings.
Очистите лук и нарежьте его полукольцами.
Peel the potatoes and cut them into large cubes
Очистите картофель и нарежьте его крупными кубиками
Also cut the pickled cucumbers into large cubes. If they are small, cut them into 4 pieces.
Соленые огурцы также нарежьте крупными кубиками. Если они маленькие – разрежьте их на 4 части.
Cut the champignons into medium-sized pieces and fry in a frying pan, stirring, in a small amount of vegetable oil for 5 minutes. Then add pepper and salt to taste and fry the ingredients for another 3 minutes.
Шампиньоны нарежьте кусочками среднего размера и обжарьте на сковороде, помешивая, в небольшом количестве растительного масла 5 минут. После добавьте перец и соль по вкусу и обжаривайте ингредиенты еще 3 минуты.
In a deep bowl, combine potatoes, cucumbers and fried mushrooms with onions. Season the salad with 2-3 tablespoons of vegetable oil. Add salt and ground black pepper to taste to the bowl and gently mix all the ingredients together. The salad can be served warm or cold.
В глубокой миске соедините картофель, огурцы и обжаренные грибы с луком. Заправьте салат 2–3 столовыми ложками растительного масла. Добавьте в миску соль и черный молотый перец по вкусу и аккуратно перемешайте все ингредиенты между собой. Подавать салат можно теплым или холодным.
Before serving, garnish the salad with fresh herbs, such as parsley.
Перед подачей украсьте салат свежей зеленью, например, петрушкой.