Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the parsley and dry it. Prepare the champignons: rinse them under running water, cut off the top layer of the cap, recut the stem, remove dark spots from the mushrooms.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Помойте петрушку и просушите ее. Подготовьте шампиньоны: промойте их под проточной водой, срежьте верхний слой шляпки, обновите срез ножки, удалите темные пятна с грибов.
Peel the onion and chop it coarsely.
Очистите репчатый лук и крупно нарежьте его.
Coarsely chop the champignons.
Крупно порежьте шампиньоны.
Finely chop the parsley.
Мелко нарежьте петрушку.
Fry the onion, stirring it, in a preheated frying pan in a small amount of vegetable oil. After 5 minutes, add the champignons to the onions and, stirring, fry the ingredients over medium heat for another 5 minutes.
Обжарьте лук, помешивая его, на разогретой сковороде в небольшом количестве растительного масла. Через 5 минут добавьте к луку шампиньоны и, помешивая, жарьте ингредиенты на среднем огне еще 5 минут.
Add mayoise, salt and ground black pepper to the pan to taste. Stir the ingredients and keep them over medium heat for another 3 minutes.
Добавьте в сковороду майоез, соль и черный молотый перец по вкусу. Перемешайте ингредиенты и держите их на среднем огне еще 3 минуты.
Garnish the dish with chopped herbs and serve. Bon appetit!
Украсьте блюдо измельченной зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!