For convenience, place all ingredients on the table.
Для удобства выложите все ингредиенты на стол.
Cut the tuna fillet and cucumbers into small cubes.
Филе тунца и огурцы нарежьте мелким кубиком.
Cut the leek into thin strips.
Лук-порей нарежьте тонкой соломкой.
Grate the garlic on a fine grater.
Натрите на мелкой терке чеснок.
Cut the avocado in half and remove the pit. Scoop out the pulp from both halves of the avocado, being careful not to damage the skin.
Авокадо разрежьте пополам, удалите косточку. Из обеих половинок авокадо выньте мякоть, стараясь не повредить кожуру.
Cut the avocado into cubes and season with the juice of one orange slice.
Нарежьте авокадо кубиками и приправьте соком одной дольки апельсина.
In a separate container, mix mayonnaise and garlic.
В отдельной емкости смешайте майонез и чеснок.
Add the resulting salad dressing to the chopped avocados, cucumbers and tuna, as well as salt and ground black pepper to taste. Mix all ingredients.
Добавьте к нарезанным авокадо, огурцам и тунцу получившуюся заправку для салата, а также соль и черный молотый перец по вкусу. Перемешайте все ингредиенты.
Transfer the finished salad to the remaining avocado halves and garnish the dish with parsley sprigs and orange slices. Bon appetit!
Переложите готовый салат в оставшиеся половинки авокадо и украсьте блюдо веточками петрушки и дольками апельсина. Приятного аппетита!