Measure and prepare all the necessary ingredients. Drain excess liquid from corn and tuna, boil eggs, peel onions.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты. Слейте лишнюю жидкость с кукурузы и тунца, отварите яйца, очистите лук.
Rinse the rice and fill it with water in a 1:1 ratio. Bring the rice to a boil, add salt, and cook over low heat for about 10 minutes. Then drain the rice in a colander and rinse thoroughly.
Промойте рис и залейте его водой в соотношении 1:1. Доведите рис до кипения, посолите, и варите на минимальном огне еще примерно 10 минут. Затем отбросьте рис на дуршлаг и тщательно промойте.
While the rice is cooking, finely chop the onion stems and place them in a salad bowl.
Пока готовится рис, мелко нарежьте стебли репчатого лука и выложите их в салатник.
Cut the onion into medium slices, place it in a colander and scald with boiling water. This will help remove excess bitterness from the onion and make it softer.
Нарежьте лук средними дольками, откиньте его на дуршлаг и ошпарьте кипятком. Это поможет убрать из лука излишнюю горечь и сделает его мягче.
Cut the eggs into small pieces and add them to the salad now or garnish the finished dish with egg halves.
Порежьте яйца мелкими кусочками и добавьте их в салат сейчас или украсьте половинками яиц уже готовое блюдо.
Mix the ingredients together, season the salad with mayonnaise, salt and pepper to taste. The dish is ready, bon appetit!
Смешайте ингредиенты вместе, заправьте салат майонезом, посолите и поперчите по вкусу. Блюдо готово, приятного аппетита!
The salad can be served on its own, or you can spread it on toast or fill tartlets with it!
Салат можно подавать на стол самостоятельно, а можно намазать его на тост или заполнить им тарталетки!