Measure and prepare all the necessary ingredients, drain the excess liquid from the corn and tuna, and boil the eggs.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты, слейте лишнюю жидкость с кукурузы и тунца, отварите яйца.
Cut the cabbage into thin strips and place it in a salad bowl.
Нарежьте капусту тонкой соломкой и выложите ее в салатник.
Cut the cucumbers into small squares and add them to the cabbage.
Огурцы нарежьте мелкими квадратиками и добавьте их к капусте.
Finely chop the green onions and place them in the salad bowl with the vegetables.
Мелко нарежьте зеленый лук и переложите его в салатник овощам.
Add corn and tuna to the salad bowl. You can also cut the eggs into small pieces and add them to the salad now, or cut the eggs in half and decorate the finished dish with them.
Добавьте в салатник кукурузу и тунец. Также вы можете порезать яйца мелкими кусочками и добавить их в салат сейчас, или разрезать яйца пополам и украсить ими уже готовое блюдо.
Season the salad with mayonnaise, salt and pepper to taste. The salad is ready, serve it to the table. Bon appetit!
Заправьте салат майонезом, посолите и поперчите по вкусу. Салат готов, подавайте его к столу. Приятного аппетита!
To make the salad look even and neat on the plate, you can shape it using cooking rings. It is recommended to decorate the salad with leftover herbs.
Для того чтобы салат выглядел на тарелке ровно и аккуратно, можно придать ему форму с помощью кулинарных колец. Сверху салат рекомендуется украсить остатками зелени.