Measure and prepare all the necessary ingredients.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты.
Finely chop the green onions.
Мелко нарежьте зеленый лук.
Heat a frying pan and melt vegetable oil in it. Place the dumplings in the pan. Fry the dumplings until golden brown for 5-7 minutes over medium heat, then reduce the gas, turn the dumplings over one by one and brush them with butter.
Разогрейте сковороду и растопите на ней растительное масло. Выложите пельмени в сковороду. Обжарьте пельмени до золотистой корочки в течении 5–7 минут на среднем огне, а затем убавьте газ, поштучно переверните пельмени и смажьте их сливочным маслом.
Add spices to the dumplings, salt and pepper the dumplings to taste. Then pour some water into the pan, reduce the gas and cover the dumplings with a lid. Leave the dish on the fire for another 10 minutes.
Добавьте в пельмени специи, посолите и поперчите пельмени по вкусу. Затем налейте в сковороду немного воды, убавьте газ и закройте пельмени крышкой. Оставьте блюдо на огне еще на 10 минут.
When the water has completely evaporated, add onion and mayonnaise to the dumplings. Thoroughly mix the dumplings with the dressing. Cover the pan with a lid and leave the dumplings to fry over low heat for another 2-3 minutes.
Когда вода полностью выпарится, добавьте в пельмени лук и майонез. Тщательно перемешайте пельмени с заправкой. Закройте сковороду крышкой и оставьте пельмени жариться на медленном огне еще 2–3 минуты.
Remove the dumplings from the heat, place them on a plate and serve. Bon appetit!
Снимите пельмени с огня, выложите их на тарелку и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Serve the dumplings hot, adding the remaining onions to the plate.
Подавайте пельмени в горячем виде, добавив в тарелку остатки репчатого лука.