Measure and prepare all the necessary ingredients.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты.
Finely chop the red chili without removing the seeds.
Мелко нарежьте красный перец чили, не удаляйте семена.
Heat a frying pan and melt vegetable oil in it. Place the dumplings in the pan. Fry the dumplings until golden brown for 5-7 minutes over medium heat, then reduce the gas, turn the dumplings over one by one and brush them with butter.
Разогрейте сковороду и растопите на ней растительное масло. Выложите пельмени в сковороду. Обжарьте пельмени до золотистой корочки в течении 5–7 минут на среднем огне, а затем убавьте газ, поштучно переверните пельмени и смажьте их сливочным маслом.
Add all-purpose seasoning, paprika and garlic to the dumplings, and salt and pepper the dumplings to taste. Then pour some water into the pan, reduce the gas and cover the dumplings with a lid. Leave the dish on the fire for another 10 minutes.
Добавьте к пельменям универсальную приправу, паприку и чеснок, посолите и поперчите пельмени по вкусу. Затем налейте в сковороду немного воды, убавьте газ и закройте пельмени крышкой. Оставьте блюдо на огне еще на 10 минут.
When the water has completely evaporated, add the chopped chilies to the pan and pour soy sauce over the dumplings. Mix all ingredients of the dish thoroughly. Cover the pan with a lid and leave the dumplings to fry over low heat for another 2-3 minutes.
Когда вода полностью выпарится, добавьте в сковороду нарезанный перец чили и залейте пельмени соевым соусом. Тщательно перемешайте все составляющие блюда. Закройте сковороду крышкой и оставьте пельмени жариться на медленном огне еще 2–3 минуты.
Remove the dumplings from the heat, place them on a plate and serve. Bon appetit!
Снимите пельмени с огня, выложите их на тарелку и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Serve the dumplings hot with the remaining chili pepper on the plate.
Подавайте пельмени в горячем виде, добавив в тарелку остатки перца чили.