Measure and prepare all the necessary ingredients, peel the garlic.
Отмерьте и подготовьте все необходимые ингредиенты, очистите чеснок от шелухи.
Cut the garlic into small slices.
Нарежьте чеснок мелкими дольками.
Finely chop the dill.
Мелко порубите укроп.
Heat a frying pan and melt vegetable oil in it. Place the dumplings in the pan. Fry the dumplings until golden brown for 5-7 minutes over medium heat, then reduce the gas, turn the dumplings over one by one and brush them with butter.
Разогрейте сковороду и растопите на ней растительное масло. Выложите пельмени в сковороду. Обжарьте пельмени до золотистой корочки в течении 5–7 минут на среднем огне, а затем убавьте газ, поштучно переверните пельмени и смажьте их сливочным маслом.
Add paprika, garlic and a mixture of peppers to the dumplings, salt and pepper to taste. Then pour some water into the pan, reduce the gas and cover the dumplings with a lid. Leave the dish on the fire for another 10 minutes.
Добавьте к пельменям паприку, чеснок и смесь перцев, посолите и поперчите по вкусу. Затем налейте в сковороду немного воды, убавьте газ и закройте пельмени крышкой. Оставьте блюдо на огне еще на 10 минут.
When the water has completely evaporated, add adjika to the pan. Season the dumplings with sour cream and sprinkle with dill. Thoroughly mix all the ingredients of the dish, cover the pan with a lid and leave the dumplings to fry over low heat for another 2-3 minutes.
Когда вода полностью выпарится, добавьте в сковороду аджику. Заправьте пельмени сметаной и присыпьте укропом. Тщательно перемешайте все составляющие блюда, закройте сковороду крышкой и оставьте пельмени жариться на медленном огне еще 2–3 минуты.
Remove the dumplings from the heat, place on a plate and serve. Bon appetit!
Снимите пельмени с огня, выложите на тарелку и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Serve the dumplings hot, sprinkling the remaining dill on top.
Подавайте пельмени в горячем виде, присыпав их сверху остатками укропа.