Prepare all the ingredients for the salad. Boil chicken breast fillet in salted water until fully cooked. Without removing the skins, boil the potatoes and carrots. Boil the eggs hard. Drain liquid from canned cucumbers and peas. To prevent eggs from leaking during cooking, add 0.5 tsp. salt into water. To clean the eggs better, quickly plunge them into ice water.
Подготовьте все ингредиенты для салата. Филе куриной грудки сварите в подсоленной воде до полной готовности. Не снимая кожуры, сварите картофель и морковь. Яйца сварите вкрутую. Из-под консервированных огурцов и горошка слейте жидкость. Чтобы яйца не вытекали при варке, добавьте 0,5 ч.л. соли в воду. Чтобы яйца лучше чистились, резко опустите их в ледяную воду.
Peel boiled vegetables. Remove the shell from the eggs. Prepare a deep bowl for mixing ingredients.
Вареные овощи очистите от кожуры. Яйца очистите от скорлупы. Подготовьте глубокую миску для смешивания ингредиентов.
Cut the pickled cucumbers into small cubes 3–4 mm in size.
Маринованные огурцы нарежьте мелким кубиком размером 3–4 мм.
Cut the peeled carrots into small cubes measuring 4–6 mm.
Очищенную морковь нарежьте небольшим кубиком размером 4–6 мм.
Cut the peeled potatoes into small cubes measuring 4–6 mm.
Очищенный картофель нарежьте небольшим кубиком размером 4–6 мм.
Cut the eggs into small cubes measuring 4–6 mm.
Яйца нарежьте небольшим кубиком размером 4–6 мм.
Cut the boiled chicken fillet into small cubes measuring 4–6 mm.
Вареное куриное филе нарежьте небольшим кубиком размером 4–6 мм.
Place vegetables, eggs and chicken in a bowl. Add peas.
Овощи, яйца и курицу выложите в миску. Добавьте горошек.
Add mayonnaise, salt and pepper to taste. Carefully move all salad ingredients.
Добавьте майонез, соль и перец по вкусу. Тщательно перемещайте все ингредиенты салата.
Divide the salad among the tartlets. The dish is ready!
Разложите салат по тарталеткам. Блюдо готово!