Prepare all ingredients and work surface. Wash the vegetables and turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность. Помойте овощи и включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Grate Parmesan cheese on a coarse grater. Cut the sausage into cubes.
На крупной терке натрите сыр пармезан. Колбасу нарежьте кубиками.
Cut the bell pepper into small cubes and also finely chop the onion.
Болгарский перец нарежьте на небольшие кубики и также нарежьте мелко лук.
Add vegetable oil to a heated frying pan. Fry the bell pepper over low heat, stirring, for 5 minutes.
В разогретую сковороду добавьте растительное масло. Обжаривайте болгарский перец на на небольшом огне, помешивая, 5 минут.
Break the eggs into a deep bowl. Add milk and salt to taste to the bowl and beat the ingredients well with a fork or whisk.
В глубокую миску разбейте яйца. Добавьте в миску молоко и соль по вкусу и хорошо взбейте ингредиенты вилкой или венчиком.
Place chopped vegetables and sausage in a baking dish. Pour the egg-milk mixture over the filling and sprinkle with grated cheese.
В форму для запекания выложите нарезанные овощи и колбасу Залейте начинку яично-молочной массой и посыпьте все тертым сыром.
Place the pan containing the omelette mixture in the oven and bake the omelette for 25 minutes until cooked through. You can check the readiness of the omelet with a toothpick.
Поставьте форму с омлетной смесью в духовку и выпекайте омлет 25 минут, пока он полностью не пропечется. Готовность омлета можно проверить зубочисткой.
Serve the omelette garnished with your favorite herbs. Bon appetit!
Подавайте омлет, украсив его любимой зеленью. Приятного аппетита!